Кіровоградська область: вогнеборці загасили п’ять пожеж у житловому секторі

  • 29 черв. 2019 10:01
  • 1389
    • Новина Кіровоградська область: вогнеборці загасили п’ять пожеж у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 27 червня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались на гасіння пожеж у квартирах, будинках та на обійстях громадян.
     
    Так, о 12:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Маланюка у Новомиргороді. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить  балка перекриття та картонні коробки на горищі приватного житлового будинку. О 15:06 рятувальники локалізували пожежу та о 15:17 – ліквідували. До гасіння залучалось п’ять чоловік особового складу та одна машина 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новомиргорода.
     
    О 14:49 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Козацькій у Олександрії. Там зайнялися домашні речі на балконах двох квартир у п’ятиповерховому житловому будинку. О 15:57 рятувальники локалізували пожежу та о 16:43 – ліквідували. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та три машини 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії. 
     
     
    О 15:22 стало відомо про пожежу на вулиці Клиновій у селі Бовтишка Олександрівського району. Після прибуття на місце події було встановлено, що горять дерев’яні двері у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 16:00 рятувальники локалізували пожежу та о 16:30 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу та машина 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександрівки. 
     
    О 16:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Сонячній у селі Нечаївка Компаніївського району. Після прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що горить 3 тонни соломи на території приватного домоволодіння. О 19:30 рятувальники локалізували пожежу та о 20:24 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу та одна машина 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини Компаніївки. 
     
     
    О 20:45 рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини залучались на гасіння пожежі на вулиці Пушкіна у Новгородкці. Горіли перекриття та домашні речі в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 21:07 рятувальники локалізували пожежу та о 21:13 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу та одна машина.   
     
    В усіх випадках травмованих або загиблих не виявили. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області
     
     
    Нагадаємо: Кропивницький: на пожежі вогнеборці врятували дві людини