Кіровоградщина: Кількість кандидатів росте, як гриби після дощу

  • 27 черв. 2019 11:25
  • 1141
    • Новина Кіровоградщина: Кількість кандидатів росте, як гриби після дощу Ранкове місто. Кропивницький
     
    По 99-му округу балотується ще один кандидат - Сергій Нестеров,  самовисуванець, член партії "Рух Нових Сил М Саакашвілі" ,  про це він заявив  у ФБ на своїй сторінці.
     
    "План дій на майбутне.
    Наша мета - затронути усі сфери життєдіяльності.  Їх дуже важко перелічити. Тому що за стільки років бездіяльності влади потебуємо час на те, щоб все привести до ладу та вибудувати механізми, які будуть працювати, як швейцарські годинники.
     
    По-перше, це розвиток дітей, тому що це наше майбутне, саме вони будуть керувати нашою країною згодом. Ми зараз бачимо невихованість, байдужість серед Українців, з чим складно боротись, це вже спосіб життя. Тому діти мають отримувати найкраще зараз, щоб у майбутньому успадкувати усе.
     
    По-друге, це захист самих незахищенних прошарків населення. Діти, які залишились без батьків, пенсіонери, які залишились самотніми, инваліди та діти, які потребують невідкладного лікування. 
     
    По-третє, це розглядання закону про недопуск у продаж небезпечних продуктів харчування. Якщо брати до уваги досвід Європейських країн, які покращюють якість продуктів харчування та завжди пильнують за цим. 
     
    Ми всі розуміємо, що небезпечна їжа - це загроза здоров’ю нації.
    Збудуємо країну для наших дітей! Підтримайте Нестерова С.Ю. і разом зупинимо свавілля. 21 липня округ 99". - йдеться у повідомленні.
     
    Читайте також: Кропивницький: Націоналістам перешкоджають вести передвиборчу агітацію