Геннадій Зубко закликав ірландський бізнес до співпраці у сфері енергоефективності

  • 27 черв. 2019 09:35
  • 871
    • Новина Геннадій Зубко закликав ірландський бізнес до співпраці у сфері енергоефективності Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під час виступу на щорічній Глобальній конференції з енергоефективності у Дубліні, яку проводить Міжнародне енергетичне агентство, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко закликав ірландський бізнес до співпраці.
     
    Про це пише Урядовий портал
     
    - Енергоефективність – єдиний можливий шлях, який приведе Україну до успіху. Цим шляхом ми рухаємось спільно з нашими європейськими партнерами - Євросоюзом та Урядом Німеччини, які нам допомагають від самого початку, з 2015 року – політично, технічно й фінансово. На сьогодні створено Фонд енергоефективності; стартував ринок енергоаудиторів; 41 місто, за фінансової підтримки міжнародних фінансових організацій, проводить модернізацію комунальних підприємств. Тож у першу чергу я запрошую ірландський бізнес до співпраці! Нас цікавлять новітні технології та інновації, адже інвестиційний потенціал і перспективи, які відкриваються зараз в Україні з реформою енергоефективності, колосальні, – наголосив у своєму виступі Геннадій Зубко.
     
    Основними акцентами конференції є діджиталізація в енергоефективності, бізнес-інновації, моделі фінансування енергоефективних проектів та міжнародна співпраця.
     
    У рамках візиту заплановані зустрічі Геннадія Зубка з Річардом Брутоном, Міністром з питань комунікацій, клімату та навколишнього середовища Ірландії та Марком Веслі Менезесом, заступником Міністра енергетики США.
     
    Читайте також: Парламентська Асамблея втратила свій авторитет