Кропивницький: Націоналістам перешкоджають вести передвиборчу агітацію

  • 26 черв. 2019 12:49
  • 1225
    • Новина Кропивницький: Націоналістам перешкоджають вести передвиборчу агітацію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заява Кропивницької міської організації ВО «Свобода» щодо перешкоджання агітаційній діяльності.
     
    До агітаційного намету ВО «Свобода» на зупинці "Головпоштамт" у Кропивницькому була викликана поліція. 
    Про це у ФБ пише депутат Міської ради м. Кропивницького Сергій Капітонов.
     
    "Сьогодні, 26 червня 2019 року, до агітаційного намету ВО «Свобода» в Кропивницькому була викликана поліція. За поясненням поліціантів, до них надійшов дзвінок з повідомленням про те, що намет націоналістів стоїть незаконно. Проте намети інших політичних сил та окремих кандидатів у народні депутати аноніма, який телефонував в поліцію, не хвилювали.
     
    Відтак, поліціанти прибули на місце, де розташований намет, і впродовж тривалого часу заважали агітаторам виконувати свою роботу. На пропозицію пройти до міської ради, яка знаходилась поруч, та переконатися, що намет стоїть на законних підставах, поліцейські відповіли відмовою.
     
    Свободівці Кропивницького заявляють, що має місце факт зумисного перешкоджання агітаційній діяльності. Така поведінка анонімного дозвонювача та представників правоохоронних органів свідчить про те, що окремі особи намагаються повернутися до режиму Януковича, коли з націоналістами велася відкрита боротьба.
     
    Кропивницька міська організація ВО «Свобода» заявляє, що не допустить, антиукраїнським силам перешкоджати втіленню ідеї українського націоналізму. Так, як в минулому побороли й зламали систему Януковича, націоналісти й надалі будуть прикладати зусилля для боротьби за здобуття народом, нацією своєї власної української державності" - йдеться у повідомленні.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому невідомий чоловік побив агітатора однієї з політсил (ФОТО)
     
     
    Читайте також:  Націоналісти Кіровоградщини балотуються до Верховної Ради