ПриватБанк та @Railwaybot продали у Телеграмі квитків на 6 мільйонів гривень

  • 26 черв. 2019 10:41
  • 800
    • Новина ПриватБанк та @Railwaybot продали у Телеграмі квитків на 6 мільйонів гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
    У листопаді минулого року ПриватБанк інтегрував свою платіжну систему LiqPay в платіжні методи Telegram Payments. Першим впровадив цей сервіс найпопулярніший бот для бронювання та купівлі залізничних квитків.
     
    За допомогою нового інструменту оплати користувачі @Railwaybot купують квитки на поїзд просто в Telegram без переходу на веб-сторінки квиткового сервісу у кілька кліків. Таку можливість оцінили мандрівники - за час співпраці з ПриватБанком користувачі @Railwaybot придбали залізничних квитків на суму більш ніж 6 мільйонів гривень.
     
    - Для наших користувачів важлива зручність покупки квитка. Бот дозволяє знайти й придбати проїзний документ просто у Telegram. А завдяки ПриватБанку оплата відбувається за декілька секунд, - зауважив творець Railwaybot Антон Бібля.
     
    Інтеграція LiqPay у методи оплат Telegram дозволяє українським компаніям приймати платежі за допомогою Apple Pay і банківських карток безпосередньо в ботах месенджера. Таким чином бізнесу простіше отримувати оплату за послуги в Інтернеті, не витрачаючи час та ресурси на розробку чи впровадження нових сервісів.
     
    Прес-служба ПриватБанку
    у Кіровоградській та Полтавській областях