Кропивницькі ріелтори підписали угоду про співпрацю (ФОТО. ВІДЕО)

  • 25 черв. 2019 17:53
  • 1789
    • Новина Кропивницькі ріелтори підписали угоду про співпрацю (ФОТО. ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому відбувся бізнес-ланч членів Асоціації продавців нерухомості. На ньому була підписана угода між ріелторами, які виявили бажання стати членами Асоціації. Досі до цієї громадської організації входило п’ять агенцій обласного центру. Сьогодні до неї долучилися ще 12.

    - Сьогодні до Асоціації приєдналися ще 12 ріелторів нашого міста. Ми будемо регулярно збиратися, аби обговорювати нагальні питання галузевої співпраці. Раніше подібні бізнес-ланчі відбувались на базі "Респекта", тепер будуть проходити під егідою КАСН - Кіровоградської асоціації спеціалістів з нерухомості. Будемо проводити навчання по затребуваних питаннях. Зокрема, до нас приходив психолог, який розповідав про боротьбу зі стресами та професійним вигоранням. Були зібрання з приводу ексклюзивних договорів, за якими працює наша агенція, - повідомила директорка агенції нерухомості "Респект", очільниця Кіровоградської асоціації спеціалістів з нерухомості Оксана Слатніцька.

    Мета асоціації - об’єднання професійних операторів ринку нерухомості з метою поліпшення якості надання послуг споживачеві, а також створення максимально цивілізованого ринку нерухомості.

     - Моя місія - донести до клієнта, що мати справу з ріелтором безпечно та зручно. Я хочу, щоб слово "ріелтор" звучало гордо. Щоб все було прозоро, чесно, зрозуміло, з максимальною користю для клієнта. Тому ми й об’єднуємося, щоб започаткувати цивілізовані правила гри на ринку нерухомості Кропивницького, - додає Оксана Слатніцька.