Кіровоградщина: Депутат міської ради балотується у Верховну Раду

  • 25 черв. 2019 09:27
  • 1176
    • Новина Кіровоградщина: Депутат міської ради балотується у Верховну Раду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Депутат міської ради м. Кропивницького Олександр Цертій подав документи на ЦВК для балотування у Парламент по ОВО по 99-му округу. Про це він написав на своїй сторінці у ФБ.
     
     
    "Друзі! Сьогодні дуже важлива подія в моєму житті – ЦВК зареєструвала мене кандидатом у народні депутати України по виборчому округу №99 (місто Кропивницький).
     
    Знаю, як вам важко зараз повірити в когось - бо в політичному житті було дуже багато розчарувань і брехні. Нам обіцяли, ми вірили - і нас зраджували. В моєму житті порядність і відповідальність є ключовими цінностями - ніколи не зраджував і завжди дотримував слова. 
    Обіцяю - не підведу!
     
    - Я йду в НОВИЙ Парламент, щоб наші діти мали перспективи для розвитку і становлення в Кропивницькому, а не шукали кращої долі за кордоном, чи в інших, заможніших містах. 
    - Щоб кожен мешканець нашого міста, кожен українець жив у щасливій, вільній, успішній країні з високими стандартами життя і з впевненістю дивився у майбутнє!
    - Для цього треба багато чого змінити і зробити, в першу чергу - на законодавчому рівні. Я маю повне розуміння цих перетворень і знаю як досягти успіху - для Кропивницького і для України в цілому! 
    - Тому готовий задіяти весь свій розум, знання, досвід, потенціал і наполегливо досягати нашої спільної мети. Я це вмію! Але для цього мені дуже потрібна ваша довіра і підтримка!
     
    Я вірю в успішну Україну і впевнений, що РАЗОМ ми зможемо більше!"- йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: Жінки Кіровоградщини йдуть у Парламент
     
    Читайте також: "Циганська партія України" йде у Верховну Раду