Інженер, менеджер, озеленювач: у Олександрії громадянам з інвалідністю пропонують вакансії

  • 24 черв. 2019 16:43
  • 3525
    • Новина Інженер, менеджер, озеленювач: у Олександрії громадянам з інвалідністю пропонують вакансії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю. 
    У заході взяли участь роботодавці, які створили робочі місця для працевлаштування громадян з інвалідністю: ТОВ «Олександрійська машинобудівна група», КП «Благоустрій», ТОВ «НВО «ОКРОС» та ФОП Кузнецова В.І (піцерія «Челентано»). Представники роботодавців пропонували вакансії інженера-конструктора, менеджера (управителя) з маркетингу, мийника посуду, озеленювача, робітника з благоустрою, вантажника, двірника та інші, а також розповіли про умови та оплату праці, вимоги до претендентів на вакансії.
     
    У  свою чергу фахівці центру зайнятості розповіли особам з інвалідністю про послуги служби зайнятості щодо пошуку роботи.         
    У заході також узяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, які надали усім охочим відвідувачам юридичні консультації.
     
    Фахівці управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради надали присутнім інформацію про послуги особам з інвалідністю щодо навчання, перенавчання та реабілітації. 
    Цікаву програму підготували та провели фахівці Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Чижевського – фолькльорну мандрівку, відеопрезентацію народних українських традицій та інші.
     
    Проведений захід спрямований на допомогу особам з інвалідністю знайти себе на ринку праці, а роботодавцям – пристосувати робочі місця саме для такої категорії працівників.
     
    Зазначимо, що на Олександрійщині відкритими є 17 вакансій для осіб з інвалідністю.
     
    Олена Дмитрієнко, 
    провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями 
    Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині водіям пропонують зарплату понад 10 тисяч гривень