Кіровоградська область: Горять очерет і трава

  • 24 черв. 2019 11:21
  • 903
    • Новина Кіровоградська область: Горять очерет і трава Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби вогнеборці загасили чотири пожежі у житловому секторі та 3 займання сухої трави і сміття 
     
    Так, 22 червня о 12:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави по вулиці Шкільній у селі Новий Стародуб Петрівського району. На місці пожежі було з’ясовано, що зайнялось 2 га сухої трави на відкритій території. Бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини Петрового о 13:20 пожежу ліквідували.
     
    Наступне повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» о 14:33. Як з’ясувалось, по провулиці Чернова у Олександрії зайнялись домашні речі у приватному житловому будинку. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії о 14:45 пожежу локалізували та о 14:53 – ліквідували.
     
    О 14:10 бійці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Знам’янки залучались на ліквідацію загоряння господарчої споруди на території приватного домоволодіння, що розташоване по вулиці Озерній села Дмитрівка Знам’янського району.
     
     
    Також бійці 1-го ДПРЗ Кропивницького ліквідували займання сміття на відкритій території по вулиці Байкальській в обласному центрі. А рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії приборкали загоряння 300 м2 очерету біля місцевого ставка села Нова Осота Олександрівського району. 
    О 21:16 бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новгородки приборкали пожежу 2 м2 трактора Т-150 за межами селища.
     
    Крім цього о 22:15 сталось ще одне загоряння по вулиці Зоряній у селі Межирічка Голованівського району. Там горіло перекриття сінника на території приватного домоволодіння. Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Голованівська пожежу о 22:25 локалізували та о 22:32 - ліквідували.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Управління ДСНС України у Кіровоградській області