Кіровоградщина: Кримінальні та гучні події, що сталися в області

  • 23 черв. 2019 15:16
  • 1699
    • Новина Кіровоградщина: Кримінальні та гучні події, що сталися в області Ранкове місто. Кропивницький
     
    Біля Хмельового у ДТП загинув 29-річний чоловік (ФОТО, ВІДЕО)
     
    У Маловисківському районі рятувальники залучалися до ліквідації наслідків ДТП.
     
    20 червня о 10:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу села Хмельове Маловисківського району сталась ДТП за участю двох легкових автомобілів. Потрібна допомога по ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди.
     
    Особовий склад 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски дістали тіло загиблого водія 1990 р.н. з кабіни одного з автомобілів, а також змили пальне з асфальту дороги, що витекло через зіткнення двох автомобілів. 
     
    Наразі обставини виникнення дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.
     
    У ставку потонули дідусь з онуком (ФОТО)
     
    19 червня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили для надання допомоги по пошуку та вилученню чотирьох загиблих громадян, з яких одна дитина, із водойм.
     
    Так, об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у річці Бешка між смт Олександрійське та Нова Прага Олександрійського району знайшли тіло чоловіка 1985 р.н. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії тіло доставили на берег.
     
    О 13:00 подібне повідомлення надійшло з села Хмельове Маловисківського району, де у місцевому ставку знайшли тіло чоловіка 1990 р.н, якого дістали з води бійці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски.
     
    Згодом ще одна трагедія сталась у селі Шамраєве Благовіщенського району: рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини Благовіщенського вилучили зі ставка тіла двох людей – громадянина 1945 р.н. (дідусь) та хлопчика 2012 р.н. (онук). 
    Обставини загибелі громадян з’ясовують фахівці.
     
     
    Мати забула малюка у подруги
     
    У Кропивницькому п’яна мати забула, де лишила немовля. 
    Менш нiж за годину полiцейськi розшукали зникле дитя, пише CBN. На лiнiю «102» звернулась 41-рiчна кропивничанка й повiдомила про зникнення тримiсячної онуки. 
     
    Родичка заявницi пiшла вранцi гуляти з дитиною, а повернувшись додому ввечерi напідпитку, не змогла пояснити, де перебуває немовля. На мiсце пригоди направили слiдчо-оперативну групу вiддiлу.
    Полiцейським вдалося встановити мiсцезнаходження зниклої дiвчинки. Вiдносно неї злочинiв не скоїли, однак для проведення медичного обстеження немовля помiстили у дитячу обласну лiкарню.
    За iнформацiєю правоохоронцiв, дитину знайшли у маминої подруги.
     
    Шквали, град і злива
    Увечері 13 червня у Кропивницькому здійнялася буря. Шквальний вітер та дощ супроводжувалися блискавкою та громом. Зламані дерева, відірвані гілки та затоплені приміщення — ось якими наслідками обернулася негода для містян. Кропивничани повідомляють, що подекуди від вітру та граду відвалювалася плитка від п’ятиповерхівок.  
    Розповідають, що через сильний вітер неможливо було їхати на велосипеді. Не обійшлося і без підтоплення приміщень та загублених номерів авіто.
     
     
    Батько звинувачує сусіда у розбещенні доньки 
    На Кіровоградщині розпочали кримінальне провадження щодо розбещення неповнолітньої жительки Новоукраїнського району. Про це Репортеру повідомили джерела в правоохоронних органах. 
     
    Про можливе зґвалтування поліцейських повідомив батько неповнолітньої. За його словами, ввечері він шукав свою доньку і прийшов спитати про неї до свого 34-річного сусіда. Постукавши у двері, відповіді не дочекався, тому зайшов до будинку й побачив оголеного сусіда. За кілька хвилин із сусідньої кімнати вийшла 15-річна донька та пожалілася, що сусід її зґвалтував. У той же час повідомила, що тривалий час підтримує з ним дружні стосунки.
    За згаданим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). Інформацію про подію внесено до ЄРДР. Слідство триває.