На Кіровоградщині сталося дев’ять пожеж

  • 23 черв. 2019 10:24
  • 1195
    • Новина На Кіровоградщині сталося дев’ять пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області дев’ять разів виїздили на гасіння пожеж різного характеру.
     
    Так, 21 червня о 12:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Ятранівська Голованівська. Як з’ясувалось на місці пожежі, зайнялась    шиферна покрівля літньої кухні на території приватного будинку. Силами вогнеборців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди села Клинове Голованівського району пожежу локалізували о 13:00 та о 13:53 ліквідували.
     
    Крім цього, силами вогнеборців 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка опівдні ліквідували пожежу сміття на відкритій території по вулиці Дружби селища.
     
    Також бійці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Знам’янки ліквідували займання сухої трави на відкритій території біля села Володимирівка Знам’янського району. Двічі ліквідовували загоряння сухої трави та сміття рятувальники 2-го ДПРЗ Олександрії - 30 м2 сміття на відкритій території на вулиці Магістральній у  Пантаївці та 130 м2 сухої трави на відкритій території по вулиці Ціолковського селища Олександрійське районного центру.
     
     
    Подібні пожежі загасили і бійці Голованівського району біля  села Шепетилове (35 м2 сухої трави на відкритій території) та Кропивницького.
     
    Вже 22 червня о 02:43 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького залучались на ліквідацію загоряння дерев’яних воріт гаража на території приватного домоволодіння, що розташоване по провулку Тінистому у Кропивницькому.
     
    О 05:27 бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини Долинської приборкали пожежу домашніх речей та перекриття приватного житлового будинку по вулиці Центральній у  Долинській.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Управління ДСНС України у Кіровоградській області
     
     
    Нагадаємо: Кіровоградщина: Біля Хмельового у ДТП загинув 29-річний чоловік (ФОТО, ВІДЕО)