Кіровоградська область: Минулої доби вогнеборці приборкали шість пожеж

  • 20 черв. 2019 12:44
  • 1074
    • Новина Кіровоградська область: Минулої доби вогнеборці приборкали шість пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області шість разів виїздили на гасіння пожеж різного характеру.
    Так, 19 червня о 12:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Грицькованська у Бобринці. Як з’ясувалось на місці пожежі, зайнялось 120 м2 покрівлі житлового будинку та 9 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 13:11 пожежу локалізували та о 13:58 – ліквідували.
     
     
    Вже 20 червня о 00:52 бійці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини Долинської залучались на ліквідацію загоряння покрівлі, меблів та речей домашнього вжитку в літній кухні та гаражі на території приватного домоволодіння, що розташоване по вулиці Космонавтів села Широка Балка Долинського району. 
     
    О 05:12 бійці 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини Смоліного приборкали пожежу перекриття та торговельного обладнання в металевій тимчасовій споруді на відкритій території по вулиці Козацька у Смоліне Маловисківського району.
     
     
    Крім цього вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького ліквідували пожежу сміття на відкритій території по вулиці Вокзальна обласного центру.
     
    Також бійці 18-ї ДПРЧ Знам’янки ліквідували займання сміття у покинутій споруді по вулиці Матросова в районному центрі. А рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Голованівська приборкали загоряння сміття на відкритій території поблизу районного центру.  
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області