Компаніївські юніори захищали власні стартапи у мідл-офісі ПриватБанку

  • 20 черв. 2019 11:36
  • 1153
    • Новина Компаніївські юніори захищали власні стартапи у мідл-офісі ПриватБанку Ранкове місто. Кропивницький
     
    13 компаніївських юніорів приїхали до мідл-офісу ПриватБанку у Кропивницькому аби захистити власні стартапи та отримати сертифікати про успішне закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку.
     
    - Діти самі запропонували поїхати до Кропивницького і показати топ-менеджерам Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, що отримати знання з фінансової грамоти можна і у невеличкому селищі, - розповідає Катерина Кондрашова, керівник відділення “Компаніївське” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Головне, що Бізнес-Школа ЮніорБанку працює у всіх куточках України і чекає на всіх діток, хто має в житті мету, хоче стати лідером, особистістю.
     
    Майбутні бізнесмени готувалися до захисту старанно. Тут поєдналися і нестандартний, аналітичний підхід до справи, і дитяча безпосередність. Вони чи не вперше задумалися про те, що можна власноруч створити власну справу, і більш того - це не дитячі фантазії, а чіткі розрахунки капіталовкладень, виправданості та прогнозовані доходи. Все по-дорослому. Незабаром у Компаніївці з’являться нові магазини, власні ІТ-компанії, компанії для створення програм із комп’ютерного захисту, піцерії тощо.
     
    - Мій стартап - відкриття власної піцерії, - розповідає Костянтин Благодир. - Це буде справжня італійська піца з доставкою додому. А замовити її можна буде по вайберу, і навіть вказати час доставки. От зробиш замовлення, а через 15 хвилин вже насолоджуєшся. Уявіть, у нас в Компаніївці лише одна піцерія, і працює лише до 16.00. Коли ж то смакувати ту піцу?”
     
    Годованюк Софія, майбутня відома і титулована гімнастка,  запропонувала відкрити власний магазин спортивного обладнання та одягу. “Для кожного спортсмена дуже важливо мати якісний одяг, - пояснює Софійка. - тому у мене будуть лише якісні товари для спорту”.
     
    Сором’язливий і скромний Олег Скріпай запланував відкрити магазин з послугами встановлення пластикових вікон. “Ось іду я селищем і бачу, що майже всі вікна виготовлені з дерева, - ділиться Олег власними спостереженнями. - Це ж так не економно, і не ефективно. А головне - це всі мої клієнти. От кому пропонуватиму свої послуги”.
     
     
    “Захист пройшов чудово, на високому рівні, - розповідає Вікторія Подкладенко, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Діти підійшли дуже відповідально до створення власних проектів, більшість з яких можна вже просто відсьогодні починати реалізовувавати. Ми запросили всіх відвідати квест-кімнату, провели екскурсію банком. Ось вже маємо і охочих працювати у найтехнологічнішому банку України”.
     
    - Дуже сподобалася екскурсія, я навіть не уявляла, як виглядає кол-центр, і що у квест-кімнаті хоч і складно, але дуже класно,- ділиться враженнями Софійка.
     
    Щасливі, усміхнені, переповнені радісними почуттями, розмахуючи повітряними кульками і дипломами, компаніївські юніори поверталися додому, обіцяючи
    повернутися до Кропивницького, але вже справжніми бізнесменами.
     
    З початку року майже 200 юніорів Кіровоградщини успішно захистили власні стартапи та отримали дипломи про закінчення Бізнес-Школи ЮніорБанку.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській та Полтавській областях