Кропивницький: 60-річний містянин мужньо відстоював свій велосипед

  • 20 черв. 2019 08:55
  • 1155
    • Новина Кропивницький: 60-річний містянин мужньо відстоював свій велосипед Ранкове місто. Кропивницький
     
    На повідомлення про викрадення велосипеда оперативно відреагували патрульні Кіровоградщини. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кіровоградської області
     
    Під час патрулювання поліцейські отримали виклик про те, що невідомий чоловік заволодів велосипедом заявника саме тоді, коли він рвав на дереві ягоди. Подія трапилася вчора близько 8-ї години на вулиці Кропивницького в обласному центрі.
     
    60-річний містянин аж ніяк не збирався розлучатися зі своїм двоколісним улюбленцем. Він спробував наздогнати ймовірного злочинця, якого знайшов неподалік на провулку Пішому. Але й останній не хотів втрачати награбоване та кинувся на літнього чоловіка з каменем у руках.
     
     
    Та в цей час на місце прибули патрульні, які затримали ймовірного нападника. Ним виявився 30-річний кропивничанин, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.
     
    Заявнику, який відчайдушно захищав свій велосипед та зазнав у нерівній бійці травм, патрульні викликали швидку. Отримавши на місці медичну допомогу, літній чоловік від госпіталізації відмовився.
     
    Імовірного злочинця поліцейські передали слідчо-оперативній групі, яку викликали на місце події.
     
    Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя (ч.2 ст.186 ККУ). Наразі ймовірному нападникові загрожує позбавлення волі строком до 6 років.
     
     
    Нагадаємо: Кіровоградщина: У ставку потонули дідусь з онуком (ФОТО)