Водій перевернутої на об’їзній вантажівки стверджує, що “напився” перед приїздом патрульних (ФОТО)

  • 18 черв. 2019 15:03
  • 1417
    • Новина Водій перевернутої на об’їзній вантажівки стверджує, що “напився” перед приїздом патрульних (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У суботу близько 23-ї години на 712-му кілометрі автодороги М-12, водій, керуючи вантажним автомобілем DAF з напівпричіпом, не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної швидкості руху та допустив перекидання свого авто. Коли працівники поліції прибули на місце, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння і поснив, що випив після ДТП. Про це редакції сайту “Утренний город” повідомив речник Управлніння патрульної поліції в Кіровоградській області Дмитро Поперешняк.
     
    - Водій вантажівки мав ознаки алкогольного сп'яніння, але від проходження огляду у встановленому законом порядку відмовився та пояснив, що вживав алкогольні напої після скоєння ДТП. У зв'язку з цим патрульні склали на нього протокол за ч.4 ст.130 КУпАП, - повідомив Поперешняк.
     
    Як зазначив речник УПП, унаслідок ДТП травмованих осіб не було. На водія DAF інспектори склали протокол за ст.124 КУпАП.