Бібліотека Чижевського запрошує на свої заходи

  • 18 черв. 2019 11:38
  • 953
    • Новина Бібліотека Чижевського запрошує на свої заходи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перелік заходів з 17 по 23 червня 2019 року
     
    18 червня о 17:00 в актовій залі відбудеться зустріч із правознавцем Віктором Шишкіним - автором книги "Чому я був проти?" У збірці вміщено судові рішення Конституційного Суду України, стосовно яких автор як суддя Конституційного Суду України офіційно висловлював незгоду через оприлюднення Окремих думок – спеціальних актів, передбачених і захищених законом. Передусім автор книги мав на меті висловити свої погляди щодо подій, які нещодавно мали місце у громадському житті нашої країни. Згодом до цих текстів додалися авторські коментарі, розмова з давнім другом та фотододаток - спогад. Запрошуємо на зустріч з автором книги. Вхід – вільний.
     
    До уваги педагогів, організаторів виховної роботи загальноосвітніх шкіл, обласна бібліотека ім.Д.І.Чижевського проводить традиційну Програму літнього відпочинку для дітей «Бібліотека – острів фантазії і творчості». Запрошуємо скористатися пропозиціями інтелектуальних ігор, голосних читань, віртуальних мандрівок, майстер-класів та іншими інформаційними послугами для організації дозвілля дітей в період діяльності літніх пришкільних майданчиків. Запис для участі в Програмі за телефоном (0522) 22-58-90. Детальну програму можна переглянути за посиланням http://library.kr.ua/novini/2019/lito2019.html
     
    З початку червня в Орхуському центрі екологічної інформації протягом місяця експонується персональна виставка Наталії Завалій «Червонокнижні рослини Кіровоградщини в декоративному мистецтві». Метою експозиції є привернути увагу громади до проблем довкілля та збереження історичних пам‘яток архітектури. Запрошуємо до перегляду виставки.
     
    22 червня на прибудинковому бібліотечному майданчику працює тематична дозвіллєва літня програма «Бібліотечне надвечір’я». Запрошуємо в суботу, з 17.00 до 20.00, на прибудинковий майданчик бібліотеки, де на вас чекають дивовижні зустрічі з книгою, настільні ігри та інші цікавинки.
     
    22 червня о 18.00 в рамках Фестивалю австрійського кіно запрошуємо до актової зали на показ історичної драми «Анджело» (Країна: Австрія, Люксембург, 2018, режисер: Маркус Шляйнцер). Відень, початок XVIII століття. Африканський хлопчик-раб Анджело потрапляє під опіку графині: вона вирішує хрестити його і дати йому освіту. Права на покази фільмів надано компанією “Артхаус Трафік”.
     
    ВХІД на бібліотечні заходи - ВІЛЬНИЙ
     
    Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
     
    Читайте також: Розпочався прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття премії Максима Рильського