Кіровоградська область: За добу сталося п’ять пожеж

  • 16 черв. 2019 11:40
  • 1897
    • Новина Кіровоградська область: За добу сталося п’ять пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    15 червня о 10:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Комарова села Куцеволівка Онуфріївського району. Після прибуття на місце події рятувальників встановили, що горить 48 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. Об 11:58 пожежу локалізували та о 12:06 – ліквідували. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та машина 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Онуфріївка та місцева пожежна команда с. Млинок Онуфріївського району.
     
    О 13:10 надійшло повідомлення про займання по вулиці Миколаївській у Бобринці. Там на відкритій території загорівся легковик «ВАЗ» 2109. О 13:25 загоряння локалізували та о 13:36 – ліквідували. До гасіння залучалось чотири чоловіка особового складу та одна машина 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини Бобринеця.
     
    О 18:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Пролетарській села П’ятомиколаївка Онуфріївського району. Після прибуття на місце події рятувальників встановили, що горить шиферна покрівля господарчої будівлі та сіно. О 19:15 пожежу  локалізували та о 19:21 – ліквідували. До гасіння залучалось п’ять чоловік особового складу та одна машина 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини Онуфріївки та місцева пожежна команда села Млинок Онуфріївського району.
     
     
    Крім того рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького та 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська ліквідували два займання сміття на відкритих територіях: у Кропивницькому на вулиці Бобринецький шлях (сміття та гілля) та біля села Павлівка Світловодського району (суха трава та сміття).
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Управління ДСНС України у Кіровоградській області
     
    Нагадаємо: Кропивницький: Несвідома мати забула малюка у подруги