Правопорушник намагався дати хабара поліцейському за уникнення відповідальності

  • 14 черв. 2019 12:38
  • 1074
    • Новина Правопорушник намагався дати хабара поліцейському за уникнення відповідальності Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліція викрила мешканця Кропивницького у спробі підкупу поліцейського за уникнення відповідальності у ДТП.  Про це йдеться на сайті Національної поліції Кіровоградської області
     
    Чоловік сів за кермо у стані сп’яніння та скоїв ДТП. Він вирішив підкупити посадовця поліції та «зам’яти» справу, проте його затримали в момент передачі неправомірної вигоди. Чоловік був затриманий працівниками внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчими поліції Кіровоградської області.
     
    Оперативникам Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України стало відомо від начальника Управління патрульної поліції області, що житель Кропивницького звернувся до нього з пропозицією надання хабара.
     
    Гроші призначалися за сприяння у вирішенні питання щодо непритягнення чоловіка до адміністративної відповідальності. Йому інкримінували правопорушення, передбачені двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції) КУпАП. Відтак, водій пообіцяв капітану поліції 500 доларів США.
     
    Кіровоградщина: Посадову особу затримали на хабарі