Кропивницький: Необачний пішохід і затримані наркомани - дві події водночас навпроти Чіпсу

  • 12 черв. 2019 14:38
  • 1946
    • Новина Кропивницький: Необачний пішохід і затримані наркомани - дві події водночас навпроти Чіпсу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, близько 12:30 навпроти Критого ринку, по вул. Соборній, поліція затримала двох чоловіків, у яких знайшли при собі речовину рослинного походження, ймовірно, наркотичну (у коробці з-під чаю). З зовнішнього вигляду можна сказати, що затримані на вигляд мають 25-30 років, ймовірно, і самі вживають наркотики.
     
    Затримані сидять у наручниках на бордюрі, один з них босий (капці стоять поруч), ймовірно, під дією наркотичних засобів.
     
    Навколо подій зібралося багато очевидців, серед яких знайшовся і представник Церкви християн віри євангельської, який передав патрульним для затриманих запрошення на богослужіння зі сподіванням вивести хлопців на істинний путь.
     
     
     
    В той же час близько півтори години тому по вулиці Соборній (біля Критого ринку) авто Фольксваген срібного кольору, за кермом якого була жінка, рухався у сторону центру. Раптом з пішохідної доріжки на проїжджу частину, прямо під колеса, вибіг пішохід, який вдарився головою об лобове скло. Згодом потерпілого забрала "швидка".
     
    Як свідчить схвильована водійка, все сталося несподівано. 
    На місці працює слідчий.
     
     
    Олена Скочко
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому переселенець погрожує працівникам готелю, в якому живе (ФОТО, ВІДЕО)