У Кропивницькому переселенець погрожує працівникам готелю, в якому живе (ФОТО, ВІДЕО)

  • 12 черв. 2019 13:16
  • 1776
  •  
    До редакції сайту "Утренний город" звернувся голова правління готелю "Турист" Олександр Гуйван. 
     
    Директор повідомив, що минулого місяця переселенець, який проживає у цьому готелі, пограбував підвальне приміщення. Цим чоловік завдав збитків готелю на 15 тисяч гривень.
     
    - Улітку 2014 року ми погодилися приймати по програмі переселенців. Їх тоді було дуже багато. Згодом ситуація стабілізувалася й багато хто знайшов собі інше місце проживання. Зараз із переселенців у нас залишилася сім'я з трьох людей: жінка, прийомна дитина та її співмешкець Павло, раніше судимий. Сім'я дуже скандальна: часто випивають, сваряться з іншими мешканцями готелю. На них вже неодноразово скаржилися інші мешканці готелю, - розповідає Олександр Гуйван.
     
    Як нам повідомили, близько місяця тому у готелі сталася крадіжка: із підвалу викрали інструменти на 15 тисяч гривень. 
     
    - У поліції є лист із ломбарду, в який в той же період принесли наші інструменти з номерами. Ці речі були здані на прізвище цього Павла, - розповідає далі пан Олександр.
     
     
    У поліції порушили кримінальну справу, а 10 червня чоловікові було оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. 
     
    - Учора цей Павло знову напився та розбив скло в адміністратора. Він погрожував працівникам і кричав, що це не він пограбував. Ми викликали поліцію та "швидку", адже він поранив себе, - розповідає Олександр Гуйван.
     
    Поліція факт нападу зафіксувала й поїхала. Чоловік і досі перебуває у готелі. Проте директор вже підготував документи, щоб розірвати з цією сім'єю договір на проживання. Як він сам говорить, раніше цього не зробили, бо шкода було дитини, що з ними проживала.
     
    Аліна Кулик
     
     
    Нагадаємо: Мешканця Кропивницького завербували представники ДНР