Тенета шахрайства: як шукачам роботи не стати жертвами аферистів?

  • 12 черв. 2019 09:03
  • 785
    • Новина Тенета шахрайства: як шукачам роботи не стати жертвами аферистів? Ранкове місто. Кропивницький
     
    До Державної служби зайнятості (Центрального апарату) надходить інформація про фірми-шахраї, які позиціонують себе офіційними  партнерами  служби зайнятості в рамках Угоди та Протоколу програми з відбору кваліфікованих українських працівників будівельної сфери для працевлаштування на території Держави Ізраїль.
     
    Наголошуємо, що на території України інформаційно-консультаційну діяльність, забезпечення комунікації та логістики процедури відбору українських громадян для працевлаштування в Ізраїлі здійснює винятково некомерційна Громадська організація «Велика ідея».
     
    Державна служба зайнятості, у рамках Протоколу, взаємодіє лише з Громадською організацією «Велика ідея».
     
    Будь-які інші особи, які позиціонують себе як офіційні партнери державної служби зайнятості в рамках Угоди, не співпрацюють із державною службою зайнятості.
    З інформацією щодо умов працевлаштування українських працівників у будівельній галузі Держави Ізраїль, усі зацікавлені особи можуть ознайомитися на сайті некомерційної Громадської організації “Велика ідея» (www.israeljobofficial.org.ua). Також консультації про умови участі в програмі надаються за телефонами: (099) 20 25 588;  (093) 20 25 588; (097) 20 25 588.
     
    Вероніка Шишкарьова, 
    начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості