Міський голова назвав проблеми одного з мікрорайонів Кропивницького неіснуючими

  • 11 черв. 2019 14:14
  • 1383
    • Новина Міський голова назвав проблеми одного з мікрорайонів Кропивницького неіснуючими Ранкове місто. Кропивницький
     
    На сьогоднішньому засіданні міської ради Кропивницького депутат від ВО «Свобода» Сергій Капітонов звернувся до присутніх з проханням підтримати його депутатський запит. Він стосувався відновлення вулиці Селище Миру.
     
    - До мене звернулися мешканці цього мікрорайону. До них не може заїхати ні «швидка», ні пожежна машина, не кажучи вже про Екостайл та інші служби. По вулицях також відсутнє освітлення. Я прошу підтримати виїзд депутатської комісії з ЖКГ спільно з профільним заступником і керівником управління ЖКГ на місце цього мікрорайону. Хай вони подивляться своїми очима на цей мікрорайон та розроблять перспективний план як покращити ситуацію, що склалася для цих людей, - говорить Сергій Капітонов.
     
    У свою чергу міський голова Андрій Райкович відповів, що депутат заводить розмову про неіснуючу проблему.
     
    - У місті є вулиці, які крок за кроком ремонтуються та освітлюються. Один із проектів є саме ремонт вулиці Василя Нікітіна. Що комісія буде там бачити? Є червона лінія, є межа будинків, газонів і є восьмиметрова дорога, яка підлягає асфальтуванню, - говорить Андрій Райкович.
     
    Після цього присутні не підтримали депутатський запит Сергія Капітонова.
     
    - Андрію Павловичу, ви щойно ввели в оману депутатський корпус. Мій запит взагалі не стосувався вулиці Василя Нікітіна. Він стосувався селища Миру. Там жодна екстрена служба проїхати не може, бо немає дороги. До чого тут ця вулиця? – обурився Сергій Капітонов.
     
    Міський голова сказав декілька незрозумілих речень і перейшов до іншого питання.
     
    Як прокоментував таке голосування депутат Сергій Капітонов:
     
    - Андрію Павловичу не цікаві жіттєві проблеми мешканців нашого міста. Депутатам, які не підтримали запит,  байдуже, чи приїде "швидка допомога" до тяжкохворої людини, чи змиють дощові води комусь будинок і сім'я залишиться без даху, чи є хоч якесь освітлення на вулиці.
     
    Аліна Кулик
     
    Нагадаємо: Націоналістка Олена Капітонова набула повноважень депутата у міській раді