У Кропивницькому атовець відкрив унікальну міні-кав’ярню

  • 11 черв. 2019 13:12
  • 4229
    • Новина У Кропивницькому атовець відкрив унікальну міні-кав’ярню Ранкове місто. Кропивницький
     
    Започаткування власної справи дає змогу не лише фінансово забезпечувати власне життя, а й здійснити свої задуми та мрії. Допомога охочим безробітним громадянам, у т. ч. з числа демобілізованих військовослужбовців, започаткувати власний бізнес є одним із першочергових завдань у роботі центрів зайнятості.
     
    На початку 2019 року до Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернувся 24-річний Віталій Мартишевський, учасник АТО/ООС. Чоловік не мав професійного досвіду, окрім проходження військової служби за контрактом.
     
    Взявши участь у засіданні клубу для молоді та відвідавши семінар «Як розпочати свій бізнес», Віталій пройшов профдіагностичне тестування та визначив для себе шлях професійної адаптації – започаткування власну справу.
     
    Порадившись з родиною, вирішив спробувати. І вже у травні поточного на засіданні комісії по підприємницькій діяльності був представлений цікавий бізнес-план щодо створення міні-кав’ярні «Чао-Какао» у Кропивницькому.
     
    - Концепція кав'ярні «Чао-Какао» представляється в такому вигляді, коли відвідувачеві пропонують кілька сортів кави та кондитерські вироби на вибір. Наші напої високої якості і зварені за оригінальною рецептурою. Найважливішою перевагою «Чао-Какао» над іншими схожими бізнес-проектами є унікальна, серед кав’ярень міста, послуга доставки кави в офіс, – розповів під час захисту бізнес-плану В. Мартишевський.
     
    Сьогодні ця затишна міні-кав’ярня вже гостинно приймає своїх перших відвідувачів за адресою вулиці Євгена Чикаленка, 7 (Бізнес-центр «Ельворті», 1 поверх), а молодий підприємець має амбітні плани щодо відкриття мережі аналогічних закладів у інших районах міста.
     
    Вікторія Удовіцька, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг
    Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Топ-10 зарплат Кіровоградщини: кому роботодавці готові платити найбільше?