Кіровоградська область: Вогнеборці приборкали чотири займання

  • 7 черв. 2019 13:15
  • 992
    • Новина Кіровоградська область: Вогнеборці приборкали чотири займання Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області залучались на гасіння чотирьох пожеж різного характеру.
     
    Так, 6 червня о 08:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Яновського обласного центру. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 2 м2 оббивки вхідних дверей квартири на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. О 09:06 рятувальники локалізували пожежу та о 09:16 – ліквідували. До гасіння залучалось 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
     
    О 09:30 вогнеборці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська залучались на гасіння автомобіля ЗАЗ «Таврія» на перехресті вулиць Грушевського та Героїв України в районному центрі. О 09:44 локалізували пожежу та о 10:15 – ліквідували. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та дві машини.
     
     
    О 21:51 стало відомо про займання по провулку Акимівському у Кропивницькому. На місці події було встановлено, що горять домашні речі у приватному житловому будинку. О 22:09 займання локалізували та о 22:41 – ліквідували. До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та три машини 1-го Державного пожежно-рятувального загону  Кропивницького.
     
    Вже 7 червня о 03:34 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького залучались на гасіння пожежі альтанки на території приватного домоволодіння. О 03:53 пожежу локалізували та о 04:01 – ліквідували. До гасіння залучалось вісім чоловік особового складу та дві машини техніки.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
    Читайте також: Кропивницький: На Балашівці у ДТП загинула жінка. Шукають свідків