Кропивницький: На Балашівці у ДТП загинула жінка. Шукають свідків

  • 7 черв. 2019 12:03
  • 1029
    • Новина Кропивницький: На Балашівці у ДТП загинула жінка. Шукають свідків Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на зупинці авто насмерть  збила пасажирку маршрутки. 
     
    Винуватець утік із місця події, але згодом його затримали. Імовірно, він був нетверезий. Рідні загиблої шукають очевидців аварії.
     
    Про це Першій електронній газеті розповіла невістка загиблої жінки Анастасія.
     
    Вона зазначила, що жінка вийшла з маршрутки і пішла по тротуару – додому їй залишалося близько 200 метрів. У цей час на дорозі рухалася Toyota, водій якої виїхав на зустрічну смугу, наїхав на бордюр, зніс паркан і збив потерпілу. Її госпіталізували в обласну лікарню, але жінка отримала травми несумісні з життям. На місці події залишилася калюжа крові.
     
    За інформацією адвоката Юрія Деркаченка, який займається цією справою та є представником потерпілих, 27-річний водій автомобіля “Toyota Corolla”, реєстраційний номер ВН, їхав по вул. Лелеківська. Навпроти будинку 41-а з’їхав за межі проїзної частини дороги вліво по напрямку свого руху, де збив 51-річну громадянку. Після вчинення ДТП чоловік утік та переховувався до 16:00, поки його не затримали поліцейські.
     
    Потерпілу доставили в лікарню, де близько 19:30 вона померла.
     
    За вказаним фактом слідчим спеціалізованого відділу внесені відомості до ЄРДР за ч.2 ст.286 та складено протокол про затримання громадянина в порядку ст.208 КПК України.
     
    За висновком наркологічного диспансеру, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння – в його крові виявили 1,4 проміле алкоголю, що в 7 разів перевищує допустиму норму.
     
    “Усіх громадян, хто може повідомити інформацію про обставини цієї ДТП, а також водіїв, які у цей час рухались поблизу місця ДТП із увімкненими відео реєстраторами, рідні просять повідомити про це за номерами телефону 066 766 7262; 066 719 02 58; 066 555 45 08; 099 90 66189. Конфіденційність гарантується”.