Аграрії Кіровоградщини активно оновлюють парк сільгосптехніки

  • 7 черв. 2019 11:38
  • 906
    • Новина Аграрії Кіровоградщини активно оновлюють парк сільгосптехніки Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк активно фінансує аграріїв Кіровоградщини, які оновлюють парк сільгосптехніки, пропонуючи не лише широкий спектр програм, але й можливість здешевити кредитування за рахунок державних програм компенсацій.
     
    Кредити ПриватБанку та державні програми компенсацій стали реальною фінансовою підтримкою сільгоспвиробників регіону, надаючи можливість кредитування лише від 1% річних. Програми компенсацій вартості техніки діють при купівлі як за власні кошти, так і за рахунок кредитів. ПриватБанк допоможе скоротити витрати на придбання сільгосптехніки українського виробництва, за яку можливо отримати компенсацію 25%.
     
    - Фермерські господарства з річною виручкою до 20 млн грн мають можливість отримати кредит з відсотковою ставкою від 1% річних на будь-яку сільськогосподарську техніку - вітчизняного чи імпортного виробництва, - розповідає Яна Дейкун, керівник напрямку по активних операціях МСБ Кіровоградської філії ПриватБанку. - Фінансування можна отримати на термін до 36 місяців, на суму до 9 млн грн. Крім того для таких фермерських господарств доступна додаткова державна компенсація вартості техніки вітчизняного виробника - ще плюс 15%, тобто загальний розмір державної компенсації складає 40% , а це - вагома підтримка і аграріїв, і українських виробників агротехніки!”
     
    Покращуючи умови кредитування, ПриватБанк знизив перший внесок на отримання кредиту на сільськогосподарську техніку. Відтепер, аби отримати кредит, досить внести від 10% авансу на придбання вітчизняної або від 30% - імпортної техніки.
     
    - Більше 5 років я займаюсь землею, і всі ці роки співпрацюю з ПриватБанком, - розповідає Сергій Мацюк, голова ФГ “АгроСТД”, що у Добровеличківському районі. - Коли виникла необхідність в оновленні техніки, звичайно ж звернувся до банкірів за допомогою. Оформив у кредит трактор і сівалку вітчизняних виробників - вигідно, швидко і просто класно. Адже не лише отримав кошти на придбання, а ще й державну компенсацію 40% її вартості - круто ж! Як би власноруч не оформив, то мабуть і не повірив би, що таке можливо. Ні тобі паперових клопотів, ні витраченого дорогоцінного часу на біганину по владних кабінетах”.
     
    З початку року ПриватБанк фінансував аграріїв Кіровоградщини на загальну суму у 60 млн грн, ставши лідером фінансової підтримки аграріїв в регіоні.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області