Центри професійно-технічної освіти запрошують на навчання за професією «Оператор котельні»

  • 6 черв. 2019 15:21
  • 3020
    • Новина Центри професійно-технічної освіти запрошують на навчання за професією «Оператор котельні» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Оператор котельні – професія широко розповсюджена та затребувана при експлуатації опалювальних систем. 
    Такі фахівці користуються величезним попитом на ринку праці. Ймовірність працевлаштування за професією оператор котельні досить висока. У переважній більшості ці фахівці без особливих ускладнень знаходять роботу на будівництві, житлово-експлуатаційних конторах, а також на кожному великому підприємстві та в установі.
     
    10 червня поточного року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Оператор котельні». Курс навчання триватиме 3,5 місяці. 
     
    Освіту за цією спеціальністю можна отримати також на базі Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання розпочнеться 13 червня поточного року, курс навчання триватиме 4 місяці.  
     
    Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує безробітним пройти навчання за професією «Оператор котельні». Навчання розпочнеться 18 червня поточного року, курс навчання триватиме 4,5 місяців.  
     
    З 21 червня поточного року, на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Оператор котельні». Курс навчання триватиме 4 місяці.  
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    • повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    • повноліття (не менше 18 років);
    • медична довідка з допуском до професії.
    Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості