ПриватБанк - лідер банківського ринку праці

  • 5 черв. 2019 12:06
  • 1178
    • Новина ПриватБанк - лідер банківського ринку праці Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк презентував актуальну інформацію про найбільшу та найтехнологічнішу фінансову установу України, вакансії, програми з працевлаштування, кар’єрні можливості, стажування і проходження практики студенству Центральноукраїнського національного технічного університету на щорічному традиційному “Ярмарку вакансій”.
     
    “Ярмарок вакансій” - це один із ефективних майданчиків для спілкування між роботодавцями та спеціалістами, які перебувають у пошуку нової перспективної роботи в провідних компаніях, місце, де кожен активний студент безкоштовно може знайти роботу до душі.
     
    - Нам є чим поділитися і чим пишатися, - розповідає Тетяна Джевага, керівник напрямку трудових ресурсів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Сьогодні ПриватБанк є найбільш привабливим роботодавцем року серед усіх українських банків. За підсумками дослідження ринку роботодавців за 2018 рік, яке щорічно в Україні проводить компанія Ernst & Young, ПриватБанк шостий рік поспіль став роботодавцем №1 в галузі, та за підсумками минулого року покращив свої позиції у загальному рейтингу, посівши 3-е місце серед понад 450 роботодавців для студентів.
     
    ПриватБанк є лідером на банківському ринку праці за рівнем заробітної плати, умов праці, високотехнологічністю роботи, забезпеченням соціальним пакетом, можливістю кар’єрного росту тощо.
     
    - Ми зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів і молодих спеціалістів, - додає пані Тетяна. - Чекаємо на всіх, хто має активну життєву позицію та прагне проявити власні таланти в професійному житті, розвивати свої навички, будувати кар’єру та стати висококласним спеціалістом банківської справи.
     
    ПриватБанк гарантує офіційне працевлаштування, нормовану тривалість робочого тижня, виплату заробітної плати тричі на місяць без затримки, 24 дні щорічної відпустки, сплату страхових внесків до фонду соціального страхування (гарантія стажу для признання пенсії, оплати лікарняних) та соцпакет, до якого входять: добровільне медичне страхування, корпоративний мобільний зв’язок, пільгові програми кредитування, консультаційні послуги з юридичних питань, забезпечення захисту працівників і членів їхніх сімей (програма "Захист") , пільгові путівки та екскурсії тощо. Стати співробітником банку дуже просто, достатньо пройти унікальну програму онлайн-практики  для студентів, отримати високі бали та бути автоматично зарахованим до кадрового резерву ПриватБанку».
     
    Про омріяну вакансію у банку можна дізнатися на сайті <https://privatbank.ua/work> або у бота-рекрутера в Телеграм, який підкаже, які є вакансії та допоможе визначитися, яка саме банківська професія підходить ідеально.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області