На ЦВК зареєструвався кандидат у нардепи від Кіровоградщини

  • 4 черв. 2019 14:35
  • 1748
    • Новина На ЦВК зареєструвався кандидат у нардепи від Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    ЦВК зареєструвала кандидата у нардепи від Кіровоградщини, 100-ий округ, про це пише сайт Без Купюр 
     
    Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати від 100-го виборчого округу (центр – Бобринець) Євгена Петровича Лучкова. Як ідеться на сайті ЦВК, Лучков іде на вибори самовисуванцем і є безпартійним, судимість відсутня. Він народився 18 вересня 1980 року в селищі Забайкальськ Забайкальського району Читинської області РФ, громадянин України. 
     
    Протягом останніх п’яти років проживає на території України, має вищу освіту. Працює заступником директора ТОВ «Агрокомтрейд-Альянс», проживає в місті Кропивницькому. За даними аналітичної системи Youcontrol, Лучков також числиться директором ТОВ “ГОЛД ЗЕРНО-А”, ТОВ “ЕНЕРГОЛУЧ”, власником ТОВ “БУДІНЖИНІРІНГ ВІН”, ПП “МІРАЖ”, ТОВ “СЕРВІС ОХОРОНИ”, директором і власником ФГ “МІФ”.
     
    Політична програма кандидата вміщується на сторінці А4 формату і містить набір загальних пропозицій, як то боротьба з корупцією, підвищення інвестиційної привабливості, розвиток економіки. Нагадаємо, про бажання балотуватися у нардепи по 100-му округу вже заявив начальник управління захисту економіки Нацполіції Володимир Духно. На минулих парламентських виборах на цьому окрузі балотувався кропивницький політик і бізнесмен Микола Онул. Втім, програв Станіславу Березкіну, який вже обирався до Верховної Ради по 100-му округу.
     
     
    Нагадаємо: Українські моряки в російському полоні: чи є надія на звільнення?