«Улюблені казки мого дитинства» у бібліотеці Шевченка

  • 3 черв. 2019 20:05
  • 918
    • Новина «Улюблені казки мого дитинства» у бібліотеці Шевченка Ранкове місто. Кропивницький
     
    Усі батьки мріють, щоб їхня дитина виросла мудрою, доброю і щасливою. Для того, щоб мрія збулася, є спосіб – читаймо дітям разом! Так, 19 травня у Кіровоградській обласній бібліотеці  Шевченка в рамках проекту «Book & Art weekend в дитячій бібліотеці» пройшли Батьківські читання «Улюблені казки мого дитинства». 
     
    Бібліотекарі разом з родинами подорожували у Країну Читалію. Літературна вікторина для батьків «Візок чудових казок» переконала малюків, що прочитані в дитинстві книжки запам'ятовуються на все життя. Але головними героями на святі були діти. Вони з задоволенням відгадували загадки, грали в ігри й танцювали. А особливо всім запрошеним сподобався конкурс з малювання від  волонтерів ЦДПУ ім. В. Винниченка, під час якого учасники свята продемонстрували таланти та згуртованість родин.
     
     
    Усі відвідувачі мали змогу познайомитися та взяти почитати нові книги, які отримала бібліотека напередодні свята. Крім цього, коло наших читачів поповнилося новими сім’ями. 
     
    На завершення заходу працівники бібліотеки подарували малюкам читацькі щоденники, вручили подяки партнерам та влаштували частування.
     
    Проект реалізується за підтримки Британської Ради в рамках Програми «Активні громадяни» (Active Citizens). Регіональний партнер Програми «Активні громадяни» на Кіровоградщині є Агенція сталого розвитку «Хмарочос».