Кіровоградщина: ПрАТ «Кіровоградобленерго» потрібні працівники

  • 3 черв. 2019 18:16
  • 3574
    • Новина Кіровоградщина: ПрАТ «Кіровоградобленерго» потрібні працівники Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині є вакантними понад 100 робочих місць у ПрАТ «Кіровоградобленерго»
     
    Якісний підбір персоналу є однією з найважливіших складових успіху діяльності будь-якого підприємства, установи, організації. Можна навести чимало прикладів, коли вирішальне значення для реалізації планів і проектів підприємства мають вдало підібрані кадри.
     
    Для кожного міськрайонного центру зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, якісний підбір необхідних працівників на замовлення роботодавців з врахуванням особливостей та вимог конкретного підприємства став важливою та невід’ємною частиною їхньої діяльності.
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, наразі на Кіровоградщині є 109 вакансій у ПрАТ «Кіровоградобленерго». Так, підприємству потрібні електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередачі, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів та ін.
     
    Рівень заробітної плати: від 6 145 грн до 8 934 грн. Серед вимог: обов’язкова повна загальна середня/професійно-технічна/ вища освіта.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Чи може підприємство прийняти на роботу кур'єрами молодь у віці 16-18 років?