Бюджетні установи Кіровоградщини віддають перевагу платіжним терміналам ПриватБанку

  • 31 трав. 2019 09:40
  • 902
    • Новина Бюджетні установи Кіровоградщини віддають перевагу платіжним терміналам ПриватБанку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Більше 100 бюджетних установ та організацій Кіровоградщини для зручності проведення розрахунків під час роботи з громадянами встановили платіжні термінали ПриватБанку. Відтепер усі оплати чи авансові внески можна здійснювати безпосередньо в місцях отримання послуг.
     
    - Звернувшись до кропивницької СЕС за послугами, я вже почала подумки шукати найближче відділення банку, згадувати всі маршрути міського транспорту і нервуватися, що потрібно витрачати час на оплату, - розповідає кропивничанка Тетяна. - І як же було приємно почути, що здійснити оплату можна безпосередньо в санстанції, і не просто в касі бухгалтерії, а через термінал. Була приємно здивована і вдячна.
     
    Сучасні платіжні термінали ПриватБанку дають можливість навіть бюджетним та неприбутковим організаціям значно спрощувати процедуру оплати послуг.
     
    Сьогодні термінали ПриватБанку активно працюють в багатьох бюжетних установах: в районних підрозділах ДРАЦС і ЦНАП, відділах у відділах роботи з клієнтами ОКВП «Дніпро-Кіровоград», в органах державної виконавчої служби, дитячих садках та лікарнях, санепідемстанціях, райдержадміністраціях, сільських радах тощо. Банківські послуги мають бути простими, доступними і зручними.
     
    - Платіжний термінал – це послуга на базі POS-термінала ПриватБанку, за допомогою якої підприємство може самостійно проводити платежі клієнтів за різні послуги з їхніх карток на рахунок підприємства, - розповідає Олена Стоян, керівник Напрямку “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. - При цьому клієнт має можливість одночасно платити за декілька послуг: на різні рахунки (у тому числі казначейські рахунки) або за різні послуги (до 14 послуг на одному терміналі). Наразі до кожної послуги можна підв’язувати як окремий рахунок, так і окремий сервіс у будь-яких варіаціях.
     
    З початку року через мережу POS-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині, яка налічує більше 4 тисяч одиниць, було здійснено платежів на загальну суму більше одного мільярда гривень.
     
    ПриватБанк є беззаперечним лідером українського ринку еквайрингу. На сьогодні мережа ПриватБанку налічує понад 192,5 тис. POS-терміналів, майже 70% з яких приймають безконтактні платежі картками чи смартфонами.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області