У Кропивницькому модельна агенція "Микс Моделс" провела косплей-вечірку (ФОТО)

  • 30 трав. 2019 10:03
  • 2019
    • Новина У Кропивницькому модельна агенція «Микс Моделс» провела косплей-вечірку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    29 травня у Кропивницькому модельна агенція Mix Models провела фінальний етап конкурсу New Fashion model, де вихованці школи модельного мистецтва та естетичного виховання продефілювали у костюмах своїх улюблених персонажів.
     
    - Це завжди дуже яскравий захід. Усі учасники показують своїх улюблених персонажів із комп’ютерних ігор, фільмів, мультфільмів та коміксів. І в рамках цього конкурсу ми ще й вирішили підсумувати цей навчальний рік. Також сьогодні проведемо відкритий екзамен. Таким чином ми хочемо підсумувати те, чому навчилися ми та наші діти. Хочемо подякувати нашим батькам за їхнє терпіння та труд, бо за цей навчальний рік було пройдено багато кроків по паркету. І сьогодні ми просто хочемо подякувати викладачам, нашим партнерам, спонсорам, - говорить керівниця сучасної школи модельного мистецтва та естетичного виховання Олена Рудковська.
     
    Цього вечора 32 учасника у трьох вікових групах (від 4 до 7 років, від 8 до 12, від 13 до 21) змагалися за звання кращої моделі. Усі без винятку учасники отримали ексклюзивні кубки New Fashion model. А наприкінці вечора було обрано трьох переможців у кожній групі. Головним подарунком для переможців буде публікація у модному журналі та фотосесія.
     
    Аліна Кулик
     
     
    Нагадаємо: Фестиваль «Дитина року» у Кропивницькому проведуть на початку червня