Кропивницькі комунальники невтомно прибирають і прикрашають місто

  • 30 трав. 2019 09:04
  • 777
    • Новина Кропивницькі комунальники невтомно прибирають і прикрашають місто Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дев’ять косарів КП «Благоустрій» у Кропивницькому викосили 59 гектарів газонів і зелених зон міста. Про це пише сайт міської ради
     
    Від початку травня дев’ятеро працівників КП «Благоустрій» викосили траву і бур’яни на 59 гектарах землі у Кропивницькому.
     
    Косарі комунального підприємства працюють щодня за погоди, із самого ранку. Викошують газони по вулицях Героїв України, Короленка, Романа Слободенюка, біля озера Копань, у сквері Аеровокзальному, розчищають в'їзд до міста зі сторони Знам'янки.
     
    Протягом дня працівниці КП «Благоустрій» також висаджуватимуть квіти на клумбах площі Богдана Хмельницького, у сквері Шевченка та парку Ковалівському.
     
     
    Не втомлюються працювати і спеціалісти КП "Універсал 2005". Сьогодні дві підмітально – прибиральні машини «Глобус» прибиратимуть побічне сміття в центрі міста.  Приберуть також проїжджу частину вулиць Микитенка, Шкільної та Прирічної.
     
    Продовжується і ямковий ремонт доріг у Кропивницькому. Дорожники з допомоги установки УЯР латають асфальт по вулицях Волкова та Вокзальній, а вулиця Чубинського дочекалась своєї черги на грейдерування.