Кого б кропивничани хотіли бачити на посаді голови Кіровоградської ОДА (ВІДЕО)

  • 24 трав. 2019 15:55
  • 2190
  •  
    Чи бачать кропивничани когось з місцевих чиновників на головній посаді області? Думки пересічних жителів обласного центру та області запитував кореспондент видання “Утренний город”.
     
    Ніхто з опитаних не назвав прізвища якогось політика чи чиновника. Респонденти хотіли б бачити порядну людину, яка сприятиме позитивній динаміці в розвитку області. Дехто з опитаних відмовився висловлювати свою думку, пояснюючи, що не цікавиться політикою.
     
    ДОВІДКА: Голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України на строк повноважень Президента України. Кандидатури на посади голів обласних державних адміністрацій на розгляд Кабінету Міністрів України вносяться Прем'єр-міністром України. Кандидатури на посади голів районних державних адміністрацій на розгляд Кабінету Міністрів України вносяться головами відповідних обласних державних адміністрацій. На кожну посаду вноситься одна кандидатура. 
     
    У разі відхилення Президентом України поданої кандидатури відповідно Прем'єр-міністр України чи голова обласної державної адміністрації вносять на розгляд Кабінету Міністрів України нову кандидатуру. 
    Голови місцевих державних адміністрацій набувають повноважень з моменту призначення.
     
    Читайте також: Чи готова країна до парламентських виборів? (ВІДЕО)