Кропивницький: Благодійний фонд «Дивожиття» втілює проект «Книги, як ліки»

  • 24 трав. 2019 13:12
  • 978
    • Новина Кропивницький: Благодійний фонд «Дивожиття» втілює проект «Книги, як ліки» Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині благодійний фонд «Дивожиття» реалізує проект «Книги, як ліки», покликаний створити книжкові зони у лікувальних та реабілітаційних закладах Кіровоградщини. 
     
    - Ми прагнемо допомогти дітям відволіктися книгою від постійних процедур, ін’єкцій, лікувальних стін, заохотити до читання. На наших книжкових зонах – пересувних бібліотеках – діти зможуть взяти яскраву книгу та прочитати собі самостійно або ж попрохати батьків. Ми плануємо придбати книги для дітей дошкільного та шкільного віку, підліткову літературу. Нам допомогли сформувтаи список книг, які найбільше читають діти і підлітки, фахівці Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Тараса  Шевченка, - коментує авторка проекту, директор МБФ «Дивожиття» Вікторія Семененко.
     
    Проект «Книги, як ліки» фінансово підтримано Британською Радою в рамках програми «Активні громадяни» та партнерства Агенція сталого розвитку "Хмарочос". В рамках проекту у фонді планують закупити книги для кількох закладів охорони здоров’я та придбати дві книжкові полиці. 
     
    - Днями ми зустрічалися із директором департаменту охорони здоров’я Кіровоградської обласної державної підтримки Рибальченком Олегом Миколайовичем, залучившись його підтримкою у реалізації проекту. Ми запрошуємо всіх долучитися і передавати пізнавальні книги, наповнені добрими і повчальними історіями. Вони повинні бути новими, розраховані на дітей дошкільного та шкільного віку, підлітків. Якщо ви бажаєте долучитися до проекту і передати книги, напишіть нам на e-mail: dyvozhyttya.fond@gmail.com або на сторінку фонду у «Фейсбук».
     
    Проект «Книги, як ліки» можна підтримати фінансово за реквізитами.
     
    РЕКВІЗИТИ БО МБФ «Дивожиття»: 
    ПАТ КБ «ПриватБанк» 
    Рахунок: 26003052916748 
    МФО: 323583 
    Код за ЄДРПОУ: 42467845
    Призначення платежу: «Благодійна допомога, проект «Книги, як ліки»
     
    ЄДИНА Картка ПриватБанку: 5169 3305 1646 6080