Україна отримала офіційний прапор проведення Євро-2020 з художньої гімнастики

  • 23 трав. 2019 18:09
  • 1124
    • Новина Україна отримала офіційний прапор проведення Євро-2020 з художньої гімнастики Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під час урочистої церемонії завершення чемпіонату Європи 2019 року з художньої гімнастики, який пройшов в Баку (Азербайджан), Україні передали офіційний прапор чемпіонату Європи 2020 року.
     
    Про це повідомляє Урядовий портал
     
    Офіційний прапор чемпіонату Європи 2020 року отримала президент Федерації гімнастики України та головний тренер національної збірної команди України з художньої гімнастики Ірина Дерюгіна.
     
    Україна прийматиме 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики з 17 по 25 травня 2020 року у Києві за два місяці до Олімпійських ігор у Токіо. Саме в Києві розігруватимуться останні ліцензії на Олімпійські ігри, тому увага всього світу буде прикута до України.
     
    Україна вже має досвід проведення таких масштабних змагань з художньої гімнастики: у 2004 році у Києві відбувся чемпіонат Європи, а в 2013 році - чемпіонат світу.
     
    Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи 2019 року, який пройшов з 16 по 19 травня в Баку (Азербайджан), українська збірна виборола 2 медалі: «срібло» у юніорської збірної команди у групових вправах у фіналі з п’ятьма обручами та «бронза» в індивідуальних вправах у фіналі з булавами у Влади Нікольченко.
     
    ФОТО з сайту Chempion.com.ua
     
    Нагадаємо: Фольксваген запрошує малечу на велосипедні перегони РоверОК