На Кіровоградщині потрібні трактористи

  • 21 трав. 2019 20:11
  • 4371
    • Новина На Кіровоградщині потрібні трактористи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» є провідною у сільському господарстві Кіровоградщини, саме тому значна частина безробітних, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, здобувають або підвищують кваліфікацію саме за цією професією.
     
    Станом на середину травня роботодавці Кіровоградщини зареєстрували 61 вакансію за професіями «тракторист» та «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».
    Актуальними є вакансії для трактористів практично в усіх районах Кіровоградщини. Найбільшою ж є потреба у Кропивницькому (14 вакансій) та Знам’янському (6 вакансій) районах області.
     
    Що ж до розмірів заробітної плати, то працедавці пропонують доволі обширний діапазон грошового забезпечення: від 4 200 до 10 000 грн. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, а також стажу роботи.
     
    Зауважимо, що здобути професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва безробітні Кіровоградщини можуть за сприяння служби зайнятості у навчальних закладах області та Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Якщо вас зацікавила можливість працевлаштуватися за професією тракториста, за більш детальною інформацією звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині потрібні медсестри