На селищі Новому патрульні знайшли мотоцикл, що перебував в угоні (ФОТО)

  • 21 трав. 2019 16:22
  • 1198
    • Новина На селищі Новому патрульні знайшли мотоцикл, що перебував в угоні (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мотоцикл, що перебував в угоні, виявили патрульні Кіровоградщини. про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Патрулюючи територію селища Нового, поліцейські виявили двоколісний транспортний засіб, який одразу привернув їхню увагу. Подія сталася цієї неділі близько 6-ї години на вулиці Металургів.
     
    Передчуття не підвело патрульних: відповідно до баз Національної поліції виявлений Mustang MT200 перебував в розшуку у зв’язку з його угоном в Устинівському районі.
     
    Незабаром з’явилися двоє чоловіків, один з яких повідомив, що є власником мотоциклу. Та коли він дізнався про причини підвищеної зацікавленості патрульних, то почав змінювати свої пояснення.
     
    Надалі двоколісний транспортний засіб патрульні доставили для зберігання на спеціальний майданчик. А 33-ох та 34-річний мешканці селища Нового надавали свої пояснення слідчим, яких патрульні викликали на місце події. До слова, обидва чоловіки раніше вже мали проблеми із законом.
     
     
    Нагадуємо, що санкція статті 289 за ч.2 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом з проникненням у приміщення) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
     
     
    Читайте також: Кіровоградська область: рятувальники здолали шість пожеж