Кропивницький: На Яновського затримали чоловіка з наркотиками

  • 20 трав. 2019 19:16
  • 838
    • Новина Кропивницький: На Яновського затримали чоловіка з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні Кіровоградщини продовжують виявляти у громадян обласного центру наркотичні речовини. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Під час відпрацювання території міста з метою забезпечення громадського порядку та безпеки патрульні спільно з нацгвардійцями виявили підозрілих громадян. Подія сталася вчора близько 14-ї години на вулиці Яновського.
     
    Охоронці порядку помітили, як один з чоловіків передав іншому згорток з невідомою речовиною. Поліцейські провели громадянам поверхневу перевірку, яка не змусила довго чекати на результати.
     
    У 40-річного кропивничанина був пластиковий пакетик з подрібненою речовиною рослинного походження. Його нелегальне походження він не став заперечувати.
     
    Його 33-річний товариш вміст своїх кишень спробував приховати. Він кинув на землю пакетик з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною, та наступив на нього. Звісно ж ці зусилля не залишились непоміченими охоронцями порядку.
     
    Надалі патрульні викликали на місце події слідчих, які й вилучали, ймовірно, заборонені речовини.
     
    Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років
     
     
    Нагадаємо: На Соборній затримали розкрадача ліфтів