У Кропивницькому розпочалася конкурсна програма "Калинового співу" (ФОТО, ВІДЕО)

  • 18 трав. 2019 12:33
  • 1755
  •  
    У Кропивницькому в обласній філармонії розпочалася конкурсна програма ХХVІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокально-хорового мистецтва "Калиновий спів".
     
    За інформацією організаторів, обласного Центру народної творчості, цьогоріч у фестивалі візьмуть участь солісти, дуети, тріо, квартети, вокальні ансамблі Кіровоградщини, гості з Вінницької, Київської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Чернігівської областей.
     
     
    Гостей свята привітали представники влади міста та області, громада Світловодська - цьогорічного господаря фестивалю. З вітальним словом виступив Заступник міністра культури Юрій Рибачук.
     
    - Я радий вітати кропивничан та гостей міста на цій визначній культурній події. Фестивалю "Калиновий спів" уже більш як двадцять років, і щоразу він вражає багатством і різномаїттям талантів, - зазначив Юрій Рибачук.
     
    Протягом фестивалю в обласному госпіталі для ветеранів війни та у Ковалівському парку проходитимуть благодійні концерти від аматорських колективів області та гостей свята. 
     
    Триватиме конкурс-фестиваль два дні. Нагородження переможців та заключний концерт відбудеться в обласній філармонії 19 травня об 11 годині.
     
     
    Наталя Нічишина
     
    Читайте також: "Мальовнича Україна": у Кропивницькому презентували живописний проект до дня перепоховання Шевченка