Конкурс дизайнерів у Кропивницькому (ФОТО, ВІДЕО)

  • 18 трав. 2019 11:38
  • 1982
  •  
    17 травня у Кропивницькому відбулася одна з наймодніших подій цього сезону - “Мода без кордонів”. 
    На професійному подіумі у клубі "Провокатор" відбулася презентація учасників конкурсу "New fashion model 2019". Організаторами конкурсу виступила місцева модельна агенція “Mix models”. 
     
    У конкурсі брали участь моделі у трьох категоріях: молодша група, середня та доросла. Перед початком модних показів юні учасниці презентували себе на загальному виході.
     
    Глядачі могли оцінити покази конкурсних колекцій одягу та аксесуарів від дизайнерів із різних куточків України. Так, наприклад, дизайнерка Ленєі Ібрагімова відкрила показ чоловічою колекцією одягу. А колекція унікалних суконь одеської дизайнери Тетяни Шахматової не залишила глядачів байдужими, адже кожну з них Тетяна виготовляє власноруч. 
     
     
    Окрім цого на присутніх чекали креативний проект від салонів флористики, презентація конкурсу “New fashion model 2019” та творчі виставки. Перед самим початком заходу для глядачів працювали виставки та продаж продуктів для краси та стилю та майстер-класи. А для любителів креативних фото також діяли спеціальні фотозони, тож кожен охочий міг зробити фешн-фото на згадку. Відкривав модний показ загальний вихід усіх учасниць конкурсу.
     
    Аліна Кулик
     
    Читайте також: Як кропивничани навчались петриківському розпису (ФОТО)