Україні потрібні нові комунікаційні інструменти, щоб донести світу правду

  • 18 трав. 2019 10:21
  • 1154
    • Новина Україні потрібні нові комунікаційні інструменти, щоб донести світу правду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Україні потрібні нові комунікаційні інструменти, щоб донести світу правду про ситуацію в країні. На цьому під час Третього Всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #єдинийголос наголосив Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі.
     
    Про це повідомляє Урядовий порал
     
    Він переконаний, що Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір і зараз потрібно показати, що в державі відбуваються реальні зміни. 
     
    - Важливо запровадити комунікаційний інструмент, щоб пояснити процес реформ і донести, що Україна – велика країна в центрі континенту, яка розвивається в рамках відкритої демократії на засадах вільного ринку, – підкреслив Хюг Мінгареллі, зазначивши, що Україна у світі – одна з мішеней для дезінформаційних кампаній, і цьому потрібно протидіяти.
     
    Хюг Мінгареллі поділився досвідом ефективних європейських комунікацій та відзначив, що у ЄС розширюють механізми для протидії інформаційним загрозам. Зокрема, у Брюсселі була заснована робоча група зі стратегічних комунікацій, яка аналізує інформацію, розробляє план дій тощо.
     
    У свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф розповіла про досвід комунікацій у своїй країні. Вона наголосила, що Україні потрібно розповідати про свої успіхи, реформи, зміни. На її думку, саме тому урядова платформа #єдиний голос буде дуже важливою не лише в найближчі місяці, а й роки.
     
    Нагадаємо: У Гамбурзі пройшли слухання Міжнародного трибуналу з морського права у справі щодо українських моряків