Мешканців Кіровоградщини запрошували на роботу до Українсько-литовського виробництва

  • 17 трав. 2019 18:01
  • 2326
    • Новина Мешканців Кіровоградщини запрошували на роботу до Українсько-литовського виробництва Ранкове місто. Кропивницький
     
    Безробітних Новомиргородщини запрошували виготовляти кукурудзяні палички. 
     
    Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага такого заходу полягає у тому, що безробітні мають можливість зустрітися безпосередньо з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та з’ясувати всі питання, що виникають у них під час індивідуальної співбесіди.
     
    Тож днями у Новомиргорородській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості провели презентацію роботодавця  – ПП «Шаруня», яке вже понад 10 років спеціалізується на виробництві борошно-круп’яної промисловості, зокрема кукурудзяних паличок ТМ «Хрустік».
     
    Дане підприємство одне з небагатьох, що впроваджує сучасні технології виробництва, вводить в дію нове обладнання, що дозволяє розширити асортимент продукції. Продукція підприємства користується попитом не лише в Кіровоградській області, але й експортується до країн Прибалтики – Естонії та Литви.
     
    У рамках заходу директор підприємства Сергій Тіхоміров поінформував шукачів роботи про специфіку діяльності їхнього підприємства, перспективи його розвитку. Зазначив, що підприємство розширює виробництво, і, як наслідок, наразі потрібні додаткові працівники.
     
    - Наше підприємство є спільним українсько-литовським проектом. Ми займаємось виробництвом печива, цукерок та кукурудзяних паличок. Це якісний та екологічно чистий продукт, виготовлений з натуральної сировини без застосування синтетичних добавок та консервантів. Продукція сертифікована і відповідає європейським стандартам, стандартам Литовської республіки та вимогам стандарту ДСТУ. На даний момент є вакансія пакувальника, – розповів С. Тіхоміров.
     
    Шукачам роботи було надано інформацію про умови праці та рівень заробітної плати, соціальні гарантії для працівників, посади, в яких виникає потреба. 
    Після завершення свого виступу роботодавець запросив присутніх відвідати підприємство для більш детального ознайомлення з умовами виробництва, де безробітні на власні очі побачили весь технологічний процес виготовленням кукурудзяних паличок.
     
    У роботодавця була можливість провести співбесіду із кожним з претендентів на дану вакансію, а у присутніх – отримати інформацію не лише про вакансію, але і дізнатися про плани підприємства на майбутнє. 
     
     
     За результатами проведеного заходу одна особа отримала направлення на працевлаштування шляхом проходження стажування безпосередньо на робочому місці. Іншим шукачам роботи було запропоновано залишити свої резюме для внесення їх до кадрового резерву підприємства.
     
    Вікторія Удовіцька, 
    провідний фахівець з питань зайнятості Новомиргородської районної філії
    Кіровоградського обласного центру зайнятості