Кіровоградщина: Чи готові рятувальники до надзвичайних ситуацій?

  • 17 трав. 2019 15:08
  • 780
    • Новина Кіровоградщина: Чи готові рятувальники до надзвичайних ситуацій? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів відпрацювали порядок дій за сигналом «Збір-аварія».
     
    Рятувальники мають бути постійно готові до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Задля цього в системі Державної служби України з надзвичайних ситуацій регулярно проводяться тренування. 
     
    17 травня співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області отримали спеціальне повідомлення «Збір-аварія».
    За встановленим порядком, одразу після отримання такого повідомлення, кожен рятувальник повинен терміново прибути до підрозділу та бути готовими до виконання завдань за призначенням.
     
    Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС в області прибув на місце дислокації для перевірки у визначений строк. Відповідно до нормативних вимог було перевірено наявність особового складу, зовнішній вигляд рятувальників та укомплектування «тривожних валіз».
     
    Перевірка показала, що особовий склад підрозділів готовий до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і мінімізації їхніх наслідків для населення за будь-яких умов.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
    Кропивницький: Майбутні рятувальники склали присягу на вірність Українському народу