Кіровоградщина: У Суботцях мешканці будинку постраждали двічі підряд (ФОТО)

  • 17 трав. 2019 11:52
  • 992
    • Новина Кіровоградщина: У Суботцях мешканці будинку постраждали двічі підряд (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рятувальники Кіровоградщини минулої доби ліквідували чотири пожежі у житловому секторі.
     
    За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.
     
    Так, двічі залучались бійці 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Знам’янки на гасіння пожежі в одному домоволодінні по вулиці Вишнева у Суботцях: 16 травня о 16:55 надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіли домашні речі у будинку. Загоряння о 17:21 локалізували та о 19:12 – ліквідували. 
     
    Та вже 18 травня о пів на другу годину ночі надійшов виклик про пожежу за цією ж адресою. Як з’ясувалось на місці події, зайнялися покрівля та перекриття будинку. Друге займання було ліквідоване о 03:50.
     
    Також двічі виїздили на гасіння пожеж бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького: о 22:37 виникла пожежа побутового металевого вагончика на території дачного кооперативу «Колос» в обласному центрі. О 23:23 пожежу локалізували та о 01:16 – ліквідували.
     
     
    Крім того, о 23:50 в одній із квартир триповерхівки по вулиці Заводська села Кізільгур обласного центру зайнявся диван. Займання загасили рятувальники 1-го ДПРЗ о 00:47.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області