У Кропивницькому поліція затримала наркозбувача

  • 16 трав. 2019 16:07
  • 1139
    • Новина У Кропивницькому поліція затримала наркозбувача Ранкове місто. Кропивницький
     
    Правоохоронці отримали інформацію про те, що 25-річний раніше судимий місцевий мешканець збуває наркотичні засоби, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.
     
    Під час проведення санкціонованого обшуку працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим Кропивницького відділу поліції за місцем мешкання чоловіка знайшли наркотичний засіб – канабіс.
     
    Громадянина затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 
     
    За результатами експертиз за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за статтею 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років із конфіскацією майна.
     
    Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтеся байдужими, повідомляйте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30.
     
    Управління протидії наркозлочинності
    поліції Кіровоградської області
     
     
    Кіровоградщина: Рятувальники попередили витік газу з автівки