Дива у финалі не сталося. Футбольна команда з Кіровоградщини програла "Шахтарю" 4:0

  • 16 трав. 2019 12:36
  • 948
  •  
    У Запоріжжі на «Славутич-Арені» відбувся фінал Кубку України, повідомляє кореспондент CBN.
     
    Петрівський «Інгулець» поступився в фіналі Кубку України "Шахтарю". У вирішальному матчі підопічні Сергія Лавриненка протрималися проти донецького «Шахтаря» лише 25 хвилин.
     
    Зустрічалися сенсаційний представник Першої ліги – петрівський «Інгулець» та багаторазовий володар трофею – донецький «Шахтар». На початку матчу петрівчани декілька разів загрожували воротам суперників, але до реальних гольових моментів справа не дійшла. Потім фаворити додали в наполегливості й ще до перерви зняли усі питання стосовно переможця.
     
    Здалося, що свій перший гол Тете забивав із офсайду, але це на хід подій не вплинуло. Потім Тете забив із близької відстані вдруге, а Мораєс реалізував вихід сам на сам. По перерві донеччани закріпили перевагу після обвідного удару Манора Соломона, який вийшов на заміну – 4:0. Могли підопічні Паулу Фонсеки забивати ще, але й цього було досить для чергового трофею «Шахтаря».
     
    Після матчу президент «Інгульця» Олександр Поворознюк та головний тренер Сергій Лавриненко наголосили, що й так створили диво – подарували радість уболівальникам, які проводили команду с поля оваціями. 
     
    ФОТО з сайту SPORT.UA
     
    Нагадаємо: "Зірка" приймає у себе на полі "Локомотив"