У Кропивницькому стартував ХХ фестиваль камерної та симфонічної музики (ФОТО, ВІДЕО)

  • 16 трав. 2019 09:42
  • 1610
  •  
    Увечері 15 травня у Кропивницькому стартував ХХ Всеукраїнський фестиваль камерної та симфонічної музики «Травневі музичні зустрічі». За 22 роки на сцені Кіровоградської обласної філармонії, де і розпочався фестиваль, побували кращі колективи та солісти нашої країни та далекого зарубіжжя. 
     
    Заступниця голови обласної державної адміністрації Світлана Лобанова привітала присутніх з початком ХХ фестивалю та передала слова вітання від очільника ОДА Сергія Кузьменка. 
     
    - Дійсно, вже 22-й рік поспіль проходить цей фестиваль, який народився саме у нашому місті та став визначним святом. Ми у ці травневі дні відчуваємо себе мистецьким центром. Адже до нашої області з’їжджаються з різних куточків України та зарубіжжя визначні митці. Тому хочу побажати учасникам творчої наснаги, а фестивалю – багато років життя, - говорить Світлана Лобанова.
     
    Цього року фестиваль розширює свої межі й вирушить до наступних районів області: Бобринецький, Благовіщенський та до трьох ОТГ.  
    Півтори години глядачі насолоджувалися творами, що відтворювали під відкритим небом духовий та джаз-бенд Кіровоградського музичного коледжу.
     
    Аліна Кулик
     
     
    Нагадаємо: Уряд присудив Премію імені Максима Рильського Юлії Джугастрянській