Юні лісівники Кіровоградщини представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі в Чехії

  • 15 трав. 2019 11:15
  • 717
    • Новина Юні лісівники Кіровоградщини представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі в Чехії Ранкове місто. Кропивницький
     
    14 травня команда юних лісівників із Кіровоградщини вибороли першість у національному відборі міжнародного конкурсу «Молодь у лісах Європи» (YPEF), який проходив у Державному агентстві лісових ресурсів України за підтримки Товариства лісівників.
     
    Про це повідомляє прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ, інформує «Утренний город».
    Усього участь у заході взяли 41 представник учнівських лісництв із Житомирської, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Полтавської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської областей та Малинськоголісотехнічного коледжу.
     
    Під час заходу було проведено тестування на знання лісового господарства України англійською мовою, перевірку вміння розуміти текст лісівничої тематики й тест на вміння спілкуватись англійською.
     
    Найсильнішою в завзятій боротьбі стала команда з Кіровоградщини. Це Юлія Крижанівська (шкільне лісництво «Підсніжник»), Вікторія Балабушка та Ірина Штундер (ШЛ «Зелена планета»), які й представлятимуть Україну на міжнародному молодіжному конкурсі в Чехії.
     
    Фото: Кіровоградського ОУЛМГ
     
     
    Чтайте також: Ельворті запрошує взяти участь у конкурсі до 145-річчя компанії